Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aktuális kampányunk

Most a Kendő Ereje jelenleg is folyamatban lévő, aktuális kampányairól szóló tudósításokat, híreket olvashatod, amint lentebb görgetsz ebben a menüpontban. Ha bármelyik kampányunkkal sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet, ne maradj tételen, jelezd nekünk, hogy közvetlen kapcsolatot tudjunk kialakítani veled.

Ha aktív részvételeddel szeretnéd támogatni a kampányainkat, annak érdekében, hogy mihamarabb sikerre vihessük azokat, együtt, jelentkezz a Kendő Ereje Önkéntesének! Ha így döntesz, várjuk bemutatkozásodat, elképzeléseidet, ötleteidet a feherkendo@gmail.com elérhetőségünkön. Kérünk, jelezd azt is felénk, mennyi szabadidő kapacitással rendelkezel.

Ha tárgyi eszközökkel szeretnéd segíteni törekvéseink megvalósítását, akkor arra kérünk, jelen menüpontunkat folyamatosan kövesd figyelemmel. Itt fogunk hírt adni arról, mikor, mely esemény szervezéséhez milyen tárgyi eszközre van szükségünk. Hidd el, nem fogunk megsértődni, ha kölcsönbe tudod adni nekünk, de azért sem fogunk megharagudni, ha veled, mint a Kendő Ereje Önkéntesével együtt érkezik meg akár hozzánk, akár a helyszínre. Ha neked van fölösleg abból, ami nekünk viszont hiányzik, kérünk, jelezd a feherkendo@gmail.com elérhetőségünkön.

Ha anyagi támogatást szeretnél nyújtani a kampányainkban szereplő, nehéz sorsú anyák számára, azt a Kendő Ereje Civil Társaságon keresztül megteheted, az Erste Banknál vezetett 11991119-94846494-00000000 számú bankszámlaszámra történő utalással. Ebben az esetben arra kérünk, a közlemény rovatban tüntesd fel az általad támogatni kívánt Anya, vagy Nagymama nevét (amit minden esetben nyilvánosságra hozunk), és azt a szót, hogy „adomány”. A gyűjtés eredményességéről minden esetben, folyamatosan, a nyilvánosság előtt beszámolunk.

Amennyiben azonosulni tudsz a Kendő Ereje törekvéseivel, és annak irányvonalával, és anyagilag támogatni szeretnéd az általunk szervezett és a jövőben szervezendő flashmobokat, megmozdulásokat és rendezvényeket, a támogatásodat várjuk az Erste Banknál vezetett 11991119-94846494-00000000 számú bankszámlaszámra történő utalással. Ebben az esetben a Közlemény rovatban, kérünk, tüntesd fel: Kendő Ereje adomány.

Bízva abban, hogy hamarosan személyesen is üdvözölhetünk, szeretettel ölel át

a Kendő Ereje

 

Cikkek

2016.08.21

Cirkusz és kenyér

/ Menüpont: Aktuális kampányunk

tuzijatek.jpgVajon mennyibe került nekünk az olimpiai részvétel, a foci EB ? Nem hinném, hogy kevesebbe, mint a tűzijáték.
Mégis, a legtöbben izgatottan, csillogó szemmel és örömmel figyelték/figyelik az előbbi kettőt. Köszönik focistáink, olimpikonjaink teljesítményét.

 
Teljes bejegyzés

2016.08.18

Segítesz egy álmot valóra váltani?

/ Menüpont: Aktuális kampányunk

Van köztünk, fehér kendősök között egy nő, egy anya, aki ugyanúgy érez, mint mi mindannyian. Éhes, szomjas, szeret, dolgozik, alszik, álmodik, sír, nevet, és mindent megadna a gyerekéért. Pont mint te, vagy én. Többször adott életet a fiának, egyszer amikor megszülte, másodszor, amikor nekiadta egyik veséjét, és naponta amikor felkel, elé teszi az ételt, meg a ruhát.

 
Teljes bejegyzés

2016.08.11

Anyasors

/ Menüpont: Aktuális kampányunk

Az alábbi link 2016.08.11-én az RTL Klubon lement riport az írás szerzőjéről Mérei Böbéről, fiáról, és az áldatlan életkörülményeikről szól. Segítsetek jóérzésű emberek!

 
Teljes bejegyzés

2016.08.11

Kinek a dolga, kinek a felelőssége, azaz mindenért az iskola felel?

/ Menüpont: Aktuális kampányunk

Igen, fontosnak tartanám a nagyon komoly pszichológiai állapotfelmérést minden emberekkel kapcsolatos szakma oktatási intézményébe való felvétel előtt. Az orvosi egyetemen éppúgy, mint a nővérképzésen, vagy a pedagógiai szakokon. És igen, folyamatosan követni kellene az ezen szakmákban dolgozók pszichés állapotát éppúgy, mint az egészségit.

 

 
Teljes bejegyzés

2016.08.11

Az iskolában sem tolom le a bugyimat!

/ Menüpont: Aktuális kampányunk

Mi felnőttek csinálunk gyermekeinkből gyáva, megalkuvó, ellentmondani, és gondolkodni nem képes embereket. Igazi szolgalelkeket. Olyanokat, akikben nincs annyi igazságérzet sem, hogy azt merjék mondani hogy NEM! Olyan embereket nevelünk belőlük, akik azt gondolják, hogy azért, mert valaki idősebb, okosabb, gazdagabb, magasabb helyen van a ranglétrán, norma személy, akkor BÁRMIT MEGTEHET VELÜK. Akinek még ahhoz is joga van, hogy letolassa a bugyiját!

 

 
Teljes bejegyzés

2016.08.11

Abúzus vagy bunkóság?

/ Menüpont: Aktuális kampányunk

"EGY TAKARÍTÓ KIAKADT, AMIÉRT A LÁNYVÉCÉBEN VALAKI, RENDSZERESEN A CSÉSZE MELLÉ PISZKÍTOTT. EZÉRT AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA TANÁRAI MÁSODIKOS ÉS HARMADIKOS (8-9 ÉVES) KISLÁNYOKAT SORBA ÁLLÍTOTTÁK AZ UDVARON, MAJD A TANÍTÓNŐK ÉS A TAKARÍTÓNŐ AZ EGYIK TEREMBE KÍSÉRTÉK ŐKET, AHOL LE KELLETT TOLNIUK A BUGYIJUKAT, HOGY LELEPLEZŐDJÖN A BŰNÖS."

 
Teljes bejegyzés

2016.07.27

Legyen kötelező a szexuális nevelés az iskolákban

/ Menüpont: Aktuális kampányunk

Gyermekeink nevelésében az iskola is segíthet, főként olyan témákban, amelyektől pír lepi el az arcunkat, nekünk, magunknak is – ugyanakkor gyermekeinknek tudniuk kell ezekről is, annak érdekében, hogy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatokat tudjanak kialakítani. De ahhoz is szükségük van a szexuális nevelésre, hogy ne váljanak idejekorán szexuális bűncselekmények áldozataivá.

 
Teljes bejegyzés