Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.09.26

Hányszor lehet becsapni és megkárosítani a magyar embert?

ures-penztarca.jpgMár megint jön a riogatás?!?!

Ugyan miből tegyen félre öngondoskodással a fél ország, a létminimum alatt élők tábora?

A négymillió munkavállaló fele minimálbérből, részmunkaidős bérből, közmunkabérből, vagy "speciális közmunkabérből" él (utóbbiak segélyért dolgoznak 6 órát és rokkantként).

Nekünk már volt egyszer kétpilléres nyugdíjrendszerünk, de a 3 ezer milliárd magán nyugdíjpénztári pénzeket bekebelezte a kormány - egyéni számlákat ígért érte cserébe - de az elfolyt a költségvetésbe, és szó sincs már egyéni számlákról.

Hányszor lehet becsapni és megkárosítani a magyar embert?

Nálunk a munkabérek után 16%-ot fizetett a munkahely (a 27% TB befizetésből 16% a nyugdíjalapba, 11% az egészségügyi alapba ment, de ezt szociális adónak mióta átkeresztelték, azóta nem látjuk, mi történik).

Mi többet fizetünk be, mint a cikkben szereplő lengyelek és svédek!

Mégis folyton azzal riogatják a következő nyugdíjas nemzedékeket, hogy - legyenek öngondoskodók, mert - nekik már nem jut nyugdíj? Ezért kellett olyan gyorsan "élesíteni" a szülőtartást, amit már kísérletképpen a rokkantakon 2012. óta alkalmaznak?

Népszavazást erről kéne tartani a kvóta-népszavazásos ingyencirkusz helyett!

A hatalomért való sóvárgással - az ócska 300 forintos vizitdíjól - népszavazást rendeztek, miközben az egészségügyünket úgy tönkre vágták, hogy az ellátatlanságba halnak bele az emberek?

A nyugdíjak biztos garanciájáról kellene inkább népszavazást tartani, ugyanis azt a jelenlegi hatalom a 2010-es választási kampányban megígérte minden nyugdíjasnak!

Miféle szavahihetetlen kormány az, aki becsapta, rászedte, és megkárosította nyugdíjgarancia helyett a rokkantakat?!?!

Visszamenőlegesen lopták el tőlük még a nyugdíj-jogfolytonos időket is a rokkant-évek teljes időtartamára, ami példátlan gazemberségre vall!

És mindezek után most azzal jönnek, hogy a nyugdíjasok legyenek öngondoskodók?

Mindenféle védelemről és szabadságharcról beszélnek, hogy a migránsoktól is megvédik a magyar népet?

Nem, itt nem a migránsoktól kell félni a magyar népnek, hanem a saját kormányától, mely belezavarja az embereket a gyűlölködő politikába és a saját népének az ellensége azzal, hogy: riogat, fenyeget, tesztel, aztán, ha nincs ellenállás, akkor a rémálmokat megvalósítja.

Nekünk elegünk van a riogatásból!

DÉVA